Pasfoto Maken In Rotterdam: Waar En Hoe?

You are viewing this post: Pasfoto Maken In Rotterdam: Waar En Hoe?

Pasfoto Maken In Rotterdam: Waar En Hoe?

Beste Pasfoto Van Rotterdam!

Keywords searched by users: pasfoto maken rotterdam pasfoto maken rotterdam centrum, pasfoto maken rotterdam zuid, pasfoto maken rotterdam alexander, goedkoop pasfoto maken rotterdam, pasfoto maken rotterdam primera, pasfoto maken rotterdam centraal, pasfoto maken rotterdam airport, pasfoto maken rotterdam west

Pasfoto maken in Rotterdam: Alles wat je moet weten

Een pasfoto is een foto die wordt gebruikt voor officiële documenten, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Het is een belangrijk onderdeel van deze documenten, omdat het je identiteit bevestigt en ervoor zorgt dat jij de persoon bent die op het document wordt vermeld.

Wat is een pasfoto?

Een pasfoto is een foto van je gezicht die wordt gebruikt voor identificatiedocumenten. Het is een beeld van jezelf zonder enige versiering of kunstmatige aanpassing die een duidelijke identificatie van jou als persoon mogelijk maakt. Een pasfoto moet aan specifieke eisen voldoen om als geldig te worden beschouwd.

Eisen van een pasfoto

Volgens de wet zijn er specifieke eisen waaraan een pasfoto moet voldoen. Deze eisen zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat de foto van hoge kwaliteit en geschikt is voor identificatie. Enkele van de belangrijkste eisen voor een pasfoto zijn:

 1. De foto moet recent, duidelijk en scherp zijn.
 2. Je gezicht moet volledig zichtbaar zijn en recht naar voren gericht.
 3. De foto moet in kleur zijn, tenzij anders wordt aangegeven.
 4. De achtergrond moet effen en helder zijn, zonder schaduwen of patronen.
 5. Je moet neutraal kijken en recht in de camera kijken.
 6. Je ogen moeten volledig zichtbaar zijn, zonder reflectie op de bril.
 7. Je gezicht moet gelijkmatig belicht zijn, zonder schaduwen.

Het is belangrijk om contact op te nemen met de instantie waarvoor je de pasfoto nodig hebt om te controleren of er nog andere specifieke eisen zijn waaraan je foto moet voldoen.

Pasfoto maken in Rotterdam

In Rotterdam zijn er verschillende mogelijkheden om een pasfoto te laten maken. Er zijn professionele fotografen en winkels die gespecialiseerd zijn in het maken van pasfoto’s. Hier zijn enkele opties:

 • Pasfoto maken Rotterdam Centrum: In het centrum van Rotterdam zijn er diverse fotowinkels waar je terecht kunt voor het maken van een pasfoto. Enkele voorbeelden zijn Foto Kruyt, Foto Klein en Foto Verweij. Deze winkels hebben ervaring met het maken van pasfoto’s volgens de wettelijke eisen.
 • Pasfoto maken Rotterdam Zuid: Ook in Rotterdam Zuid zijn er verschillende fotowinkels waar je een pasfoto kunt laten maken. Foto Janssen, Foto Semeins en Foto Klein zijn enkele voorbeelden van winkels in dit gebied.
 • Pasfoto maken Rotterdam Alexander: Foto Veerman en Emiel Feldbrugge Fotografie zijn bekende winkels in Rotterdam Alexander waar je een pasfoto kunt laten maken.

Daarnaast zijn er ook instanties zoals Primera en Kruidvat die pasfoto’s maken. Deze winkels hebben vaak een snelservice, waardoor je binnen enkele minuten een pasfoto kunt laten maken.

Zelf pasfoto’s maken

Volgens de Nederlandse wet is het toegestaan om zelf pasfoto’s te maken voor officiële documenten, zoals paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen. Er zijn echter wel specifieke eisen waaraan de zelfgemaakte pasfoto’s moeten voldoen. Het is belangrijk om deze eisen zorgvuldig te volgen om ervoor te zorgen dat je zelfgemaakte pasfoto’s worden geaccepteerd.

Je kunt zelf pasfoto’s maken met behulp van een digitale camera of smartphone. Zorg ervoor dat je een neutrale achtergrond gebruikt die voldoet aan de wettelijke eisen, zoals een effen witte muur. Zorg er ook voor dat je voldoende licht hebt en dat je gezicht volledig zichtbaar is zonder schaduwen.

Na het maken van de foto kun je deze uploaden naar de website van de instantie waarvoor je de pasfoto nodig hebt. Zij zullen de foto beoordelen en aangeven of deze voldoet aan de eisen.

Pasfoto laten maken bij een winkel

Als je geen zelfgemaakte pasfoto wilt gebruiken of niet wilt voldoen aan de eisen om zelf pasfoto’s te maken, kun je ervoor kiezen om een pasfoto te laten maken bij een winkel. Winkels zoals Primera bieden een pasfotoservice aan waarbij je binnen enkele minuten een pasfoto kunt laten maken.

Daarnaast zijn er ook fotowinkels in Rotterdam die gespecialiseerd zijn in het maken van pasfoto’s, zoals Foto Verweij en Foto Kruyt. Deze winkels hebben ervaring met het maken van pasfoto’s volgens de wettelijke eisen en kunnen je helpen bij het maken van een pasfoto van hoge kwaliteit.

Pasfoto maken bij Primera Overstegen in Doetinchem

Primera Overstegen in Doetinchem is een van de locaties waar je een pasfoto kunt laten maken. Bij Primera Overstegen kun je terecht voor een snelle en kwalitatieve pasfoto. De winkel voldoet aan alle eisen voor het maken van een pasfoto en helpt je graag bij het maken van een foto die geschikt is voor officiële documenten.

Je betaalt bij Primera Overstegen €7,50 voor een set pasfoto’s. De foto’s worden direct afgedrukt en zijn klaar terwijl je wacht. Je kunt zonder afspraak binnenlopen en de pasfoto’s laten maken. Daarnaast biedt Primera Overstegen ook andere diensten aan, zoals het afdrukken van foto’s en het versturen van pakketten.

Pasfoto maken bij Foto Rob in Eik, Genk

Foto Rob in Eik, Genk is een fotospeciaalzaak waar je terecht kunt voor het maken van een pasfoto. Foto Rob heeft ervaring met het maken van hoogwaardige pasfoto’s die voldoen aan de wettelijke eisen.

Je kunt bij Foto Rob terecht zonder afspraak. De winkel heeft een speciaal pasfotohokje waar je snel en gemakkelijk een pasfoto kunt laten maken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om online een pasfoto te maken en deze later af te halen in de winkel.

Kosten van een pasfoto

De kosten voor het maken van een pasfoto kunnen variëren, afhankelijk van de winkel of fotograaf die je kiest. In het algemeen liggen de kosten voor een set pasfoto’s tussen de €7,50 en €15. Het is verstandig om van tevoren te informeren naar de prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Sommige winkels bieden ook extra diensten aan, zoals het digitaal versturen van de pasfoto naar de instantie waarvoor je de foto nodig hebt. Deze extra diensten kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Pasfoto’s van hoogwaardige kwaliteit

Als je op zoek bent naar pasfoto’s van hoogwaardige kwaliteit, kun je terecht bij de pasfotoservice van Primera. Primera staat bekend om de hoge kwaliteit van hun pasfoto’s en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Met de pasfotoservice van Primera kun je snel en gemakkelijk een pasfoto laten maken. Je kunt zonder afspraak binnenlopen en de foto’s worden direct afgedrukt. Daarnaast biedt Primera ook de mogelijkheid om de pasfoto digitaal te versturen naar de instantie waarvoor je de foto nodig hebt.

Het is belangrijk om te vermelden dat het maken van een goede pasfoto vereist dat je aan alle eisen voldoet, ongeacht waar je de foto laat maken. Zorg ervoor dat je de instructies zorgvuldig opvolgt om ervoor te zorgen dat je foto wordt geaccepteerd.

FAQs

 1. Wat zijn de eisen voor een pasfoto? Een pasfoto moet recent, duidelijk en scherp zijn. Je gezicht moet volledig zichtbaar zijn en recht naar voren gericht. De foto moet in kleur zijn, tenzij anders wordt aangegeven. De achtergrond moet effen en helder zijn, zonder schaduwen of patronen. Je moet neutraal kijken en recht in de camera kijken. Je ogen moeten volledig zichtbaar zijn, zonder reflectie op de bril. Je gezicht moet gelijkmatig belicht zijn, zonder schaduwen.
 2. Mag ik zelf mijn pasfoto’s maken? Ja, volgens de Nederlandse wet is het toegestaan om zelf pasfoto’s te maken voor officiële documenten. Je moet echter wel aan de specifieke eisen voldoen die voor pasfoto’s gelden.
 3. Hoeveel kost een set pasfoto’s? De kosten voor een set pasfoto’s kunnen variëren, maar liggen meestal tussen de €7,50 en €15. Het is verstandig om van tevoren te informeren naar de prijs bij de winkel of fotograaf waar je de foto’s wilt laten maken.

Door de bovenstaande informatie te volgen, kun je een pasfoto laten maken in Rotterdam die voldoet aan alle wettelijke eisen. Of je nu kiest voor een professionele fotograaf, een winkel of ervoor kiest om zelf pasfoto’s te maken, zorg ervoor dat je aan alle eisen voldoet voor een geldige pasfoto.

Categories: Ontdekken 23 Pasfoto Maken Rotterdam

Beste pasfoto van Rotterdam!
Beste pasfoto van Rotterdam!

Wat Kost Een Pasfoto Maken Bij Primera?

“Hoeveel kost het om een pasfoto te maken bij Primera? Bij Primera betaal je €9,95 voor 6 pasfoto’s, wat neerkomt op €1,66 per pasfoto. Als je ervoor kiest om je pasfoto online te maken, kun je 30% besparen. In Doetinchem kun je ook terecht bij FotoExpert in Centrum om een pasfoto te laten maken.”

Kun Je Je Eigen Pasfoto Maken?

Kun je je eigen pasfoto maken? Ja, dat mag. Er is geen wet die dat verbiedt, dus het staat je in principe vrij om zelf je pasfoto’s te maken. Dit geldt voor zowel paspoort- als identiteitskaartfoto’s. Het is belangrijk om te vermelden dat er wel bepaalde regels zijn waaraan je foto moet voldoen, zoals de juiste afmetingen, een neutrale gezichtsuitdrukking en een egale achtergrond. Een handige tip is om gebruik te maken van een goede camera met voldoende resolutie en natuurlijk gepast licht. Ook is het handig om verschillende poses en expressies uit te proberen, zodat je een geschikte foto kunt kiezen. Deze informatie is van toepassing op de datum 10th februari 2023.

Waar Kan Je In Genk Pasfoto’S Laten Maken?

Waar kan je in Genk pasfoto’s laten maken?

Je kunt in Genk pasfoto’s laten maken bij Foto Rob in Eik. Deze winkel wordt gemiddeld beoordeeld met 5 sterren door gebruikers. Bij deze winkel betaal je €10 voor 6 pasfoto’s, wat neerkomt op €1,67 per pasfoto. Als je ervoor kiest om je pasfoto online te maken, kun je 30% besparen.

Waar Kan Ik Pasfoto Laten Maken Voor Rijbewijs?

Ben je op zoek naar een plek waar je een pasfoto kan laten maken voor je rijbewijs? Bij meer dan 300 Primera winkels bieden we een pasfotoservice aan. Hier kun je gemakkelijk en snel een pasfoto laten maken die voldoet aan de nieuwste wettelijke richtlijnen voor al je officiële documenten, zoals je paspoort, rijbewijs of visum.

Wat Kost Pasfoto Maken Bruna?

Wat kost het maken van een pasfoto bij Bruna? De kosten voor een set van 6 pasfoto’s die voldoen aan de kwaliteitseisen voor alle officiële documenten bedragen €12,50. Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw pasfoto direct naar het RDW te laten sturen voor het verlengen van uw rijbewijs. De pasfoto zal dan ook direct door het RDW gecontroleerd worden.

Details 38 pasfoto maken rotterdam

Pech Voor Fotowinkels: Pasfotohokjes Bij De Gemeente Zijn Niet Illegaal
Pech Voor Fotowinkels: Pasfotohokjes Bij De Gemeente Zijn Niet Illegaal

See more here: castu.org

Learn more about the topic pasfoto maken rotterdam.

See more: https://castu.org/cultuur-media/

Articles compiled by CASTU. See more articles in category: Cultuur & Media

Leave a Comment